برگزاری کارگاه اقدامات جراحی به وسیله شبیه ساز برای نخستین بار در کشور

  • تاریخ انتشار : 1402/12/08 - 10:13
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 8
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه

برگزاری کارگاه اقدامات جراحی به وسیله شبیه ساز برای نخستین بار در کشور

برای نخستین بار در کشور کارگاه آموزشی اقدامات جراحی به وسیله شبیه ساز (سیمولیشن جراحی) با همکاری پژوهشکده فناوری ها و تجهیزات پیشرفته پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران وگروه جراحی و معاونت امور دانشگاهی مجتمع بیمارستانی امام خمینی(ره) برگزار شد.

 

به گزارش روابط عمومی پژوهشکده فناوری ها و تجهیزات پیشرفته پزشکی، در آئین افتتاحیه این کارگاه در 27 دی 1401، دکتر حسین قناعتی رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران،دکتر محمدرضا صالحی معاون امور دانشگاهی مجتمع بیمارستانی امام خمینی،دکتر محمدتقی بیگ محمدی رئیس دانشکده پزشکی با میزبانی دکتر سعید سرکار رئیس پژوهشکده  فناوری ها و تجهیزات پیشرفته پزشکی و روسا و معاونین پژوهشکده انجام شد.

 

دکتر سعید سرکار رئیس پژوهشکده فناوری ها و تجهیزات پیشرفته پزشکی، با تاکید بر تعامل متخصصان بالینی با فناوران این مرکز گفت: الگوی فعالیت پژوهشکده در مجموعه بیمارستان و تعامل بخش فناوری با عرصه بالین مورد توجه دیگر مراکز همتا در کشورهای دیگر از جمله کشور کره قرار گرفته است.
دکتر سرکار فعالیت های این مجموعه را در دنیا کم نظیر دانست و گفت: بالغ بر 50 US Patent محصول طراحی و ساخت نواورانه این مرکز در سطح جهان است. همچنین 40 دستگاه پیشرفته در این مرکز ساخته و وارد بازار شده است که نشان می دهد ما در دنیا حرف های بسیاری برای گفتن داریم.
رئیس پژوهشکده فناوری ها و تجهیزات پیشرفته پزشکی، عرصه فناوری ها را یکی از ارکان اصلی پیشرفت دانشگاه دانست و گفت: پژوهشکده فناوری ها و تجهیزات پیشرفته پزشکی آماده همکاری بیشتر با مجموعه بیمارستان های دانشگاه است.

به کارگیری دستگاه های شبیه ساز، فرصت تمرین بیشتر و آموزش باکیفیت تری فراهم می آورد
دکتر حسین قناعتی ، با قدردانی از همت و تلاش برگزار کنندگان کارگاه گفت: شبیه سازها فرصتی را فراهم می‌آورد که فراگیران بارها و بارها یک اقدام پزشکی را تمرین کنند و آموزش بهتری ببینند.
رئیس دانشگاه، با بیان اینکه دستاوردهای موجود نشان از حرکت دانشگاه در مرزهای دانش دارد گفت: به کارگیری سلول های بنیادی در مفصل زانو، کارتی سل تراپی و بسیاری از روش های درمانی جدیدی که نتایج آن در آینده نزدیک اعلام می شود نشان از حرکت در مرزهای دانش است. وی محصولات فناورانه دانشگاه علوم پزشکی تهران را در کشور بی نظیر دانست گفت: اقدامات پژوهشکده فناوری ها و تجهیزات پیشرفته پزشکی، در عرصه ابداعات و اختراعات در کشور بی نظیر است و تولیدات این مجموعه در مراکز دیگر مورد استفاده قرار می گیرد.

تاکید بر به کارگیری روش های نوین آموزشی
دکتر محمدرضا صالحی معاون امور دانشگاهی مجتمع بیمارستانی امام خمینی، با تاکید بر استفاده از روش های نوین آموزشی گفت: بکارگیری روش های نوین آموزشی، همواره مورد توجه مراکز پیشرفته آموزشی جهان بوده و مجتمع بیمارستان امام خمینی نیز برای اموزش باکیفیت تر به دستیاران جراحی وارد این عرصه شده است.
دکتر صالحی تعامل بیشتر عرصه فناوری های آموزشی و بخش های بالینی را ضروری دانست و گفت: این کارگاه نخستین قدم به منظور برقراری ارتباط نزدیک تر فناوری های آموزشی و بخش جراحی است و امیدواریم این روند توسعه یابد.

 

ظرفیت دانشگاه علوم پزشکی تهران در مرجعیت آموزشی
دکتر محمدتقی بیگ محمدی رئیس دانشکده پزشکی، کارگاه اموزشی اقدامات جراحی به وسیله شبیه ساز را فتح بابی برای ارتباط بیشتر فناوری های نوین پزشکی با عرصه آموزش دانست و گفت: این کارگاه، نمونه ای از شکل گیری یک روش اموزشی جدید در دانشگاه است.
دکتر بیگ محمدی با اشاره به ظرفیت خوب پژوهشکده فناوری ها و تجهیزات پیشرفته پزشکی گفت: می توان از امکانات و روش های نوین اموزشی که در این مجموعه فراهم است برای سایربخش های بالینی استفاده کرد. وی با اشاره به اقداماتی که در عرصه هوش مصنوعی در دانشگاه آغاز شده است گفت: دانشگاه علوم پزشکی تهران در مرز دانش حرکت می کند و لازم است از امکانات هوش منصوعی نیز در عرصه اموزش استفاده شود.

  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 260462
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
تهیه کننده:

مدیر سیستم