بازدید رئیس دیوان عدالت اداری از پژوهشکده فناوریها و تجهیزات پیشرفته پزشکی

  • تاریخ انتشار : 1401/11/06 - 10:23
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 10
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه

بازدید رئیس دیوان عدالت اداری از پژوهشکده فناوریها و تجهیزات پیشرفته پزشکی

به گزارش روابط عمومی پژوهشکده فناوری‌ها و تجهیزات پیشرفته پزشکی، حجت الاسلام و المسلمین حکمتعلی مظفری رئیس دیوان عدالت اداری همراه با معاون اقتصادی و دبیر کمیته حمایت از سرمایه گذاری وتولید دیوان عدالت اداری از بخش‌های مختلف پژوهشکده فناوری و تجهیزات پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران و شر کت‌های دانش بنیان زیر مجموعه آن روزشنبه ۴ تیر1401 بازدید و در جریان فعالیت‌ها ومیزان تولیدات این مجموعه قرار گرفت.

 

در این بازدید که با حضور دکترحسین قناعتی رییس دانشگاه، دکترسعید سرکار رئیس پژوهشکده و معاونین مرکز انجام شد، دکتر سرکار ضمن خوشامدگویی با تشکر و قدردانی از توجه دستگاه قضا به شرکت های دانش بنیان، گفت: ابتدا باید بنیه علمی قوی داشته باشیم تا در توسعه فناوری در کشور موفق باشیم.
وی افزود: فعالیت پژوهشکده فناوری و تجهیزات پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران از یک اتاق آغاز شد اما با همت کارکنان و متخصصان این مجموعه در حال حاضر طراحی و ساخت تجهیزات پیشرفته پزشکی در این مجموعه انجام می شود که غیر قابل رقابت توسط برخی کشورها است.
سرکار با اشاره به وارداتی بودن بسیاری از تجهیزات پزشکی در گذشته ومشکلات ورود این تجهیزات به کشور ناشی از تحریم‌ها، افزود: تعداد زیادی تجهیزات پزشکی متناسب با نیازجامعه پزشکی کشور در این مجموعه طراحی و بومی سازی شده است که در این راستا علاوه بر ثبت داخلی اختراعات تا کنون ۴۷ ثبت اختراع در سطح بین اللمی را رقم زده ایم.
رئیس پژوهشکده فناوری و تجهیزات پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران، با بیان اینکه تاسیس شرکت‌های دانش بنیان توسط هیئت علمی دانشگاه ها با مصوبه مجلس شورای اسلامی مجازشد، اضافه کرد: این مصوبه انگیزه اساتید را برای تولید محصولات افزایش داد و کار تولید تجهیزات پزشکی را جلو برد و در نهایت موجب توسعه اشتغال، تولید، صادرات و ارزآوری برای کشور شد.

 

وی با اشاره به طراحی و تولید ربات جراحی توسط مهندسان پژوهشکده فناوری و تجهیزات پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران و شرکت های دانش بنیان زیر مجموعه آن به عنوان دومین کشور تولید کننده پس از آمریکا، تصریح کرد: این ربات‌های جراحی علاوه بر مصارف داخلی به کشور اندونزی نیز صادر شده است.
رئیس دیوان عدالت اداری دراین بازدید با تقدیر از زحمات مدیران ومتخصصان این مجموعه، اظهارکرد: فقر جنبه‌های متفاوتی دارد و فقر علمی نیز یکی از جنبه های آن است. علم باید تبدیل به ثروت و قدرت ملی شود تا کارساز باشد و این مایه خوش حالی است که شرکت های دانش بنیان کشور ظرفیت‌های خوبی در زمینه تبدیل علم به ثروت ملی و ارز آوری وجود دارند.
حجت الاسلام و المسلمین مظفری ادامه داد: این موضوع که پژوهشکده فناوری و تجهیزات پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران و شرکت‌های دانش بنیان زیر مجموعه آن صرفا دانش بنیان نمانده‌اند وموجبات خودکفایی و افزایش ثروت ملی برای کشور را با فعالیت‌های خود فراهم کرده اند موجب افتخار است.
وی با اشاره به انجام جراحی از طریق ربات‌های جراحی، افزود: با پیشرفت علم پزشکی و با استفاده از تجهیزات نوینی که شرکت های دانش بنیان بومی سازی می‌کنند درمان بیماران آسان‌تر و باهزینه کمتر انجام خواهد شد.
حجت الاسلام و المسلمین مظفری، عنوان کرد: سیستم قضایی امروز حقیقتا در کنار واحدهای تولیدی بویژه مجموعه‌های دانش بنیان است و حمایت قوه قضاییه از تولید و شرکت‌های دانش بنیان بر اساس نظر شخص مقام معظم رهبری انجام می شود و تنها یک شعار نیست.

حجت الاسلام و المسلمین مظفری با تاکید بر حفظ و جذب نخبگان در کشور، گفت: باید ضمن حمایت و تقدیر از نخبگان کشور و کارشناسانی که سال های متمادی در زمینه‌های مختلف به کشور خدمت صادقانه کرده اند زمینه انتقال دانش و تجربه آنان به نسل جوان نیز فراهم شود.
وی با اشاره به انجام بازدید امروز از پژوهشکده فناوری و تجهیزات پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران افزود: انجام این گونه بازدید‌ها از مجموعه های دانش بنیان و انعکاس و اطلاع رسانی آن به بخش‌های دیگر موجب می شود تا مسئولان هرچه بیشتر در جریان اتفاقات علمی که توسط جوانان نخبه کشور رقم می خورد قرار گیرند و این موضوع قطعا در تصمیم گیری‌ها تاثیر گذارخواهد بود.

 

  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 260464
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
تهیه کننده:

مدیر سیستم