اخبار/ RCBTR
دسامبر 31, 2020

بازدید رئیس بخش جراحی پیوند کبد و مجاری صفراوی بیمارستان امام خمینی از مرکز آموزش مهارت های پیشرفته بالینی ایران

دکتر جعفریان رئیس کالج بین الملل و رئیس بخش جراحی پیوند کبد و مجاری صفراوی بیمارستان امام خمینی از مرکز آموزش مهارت های پیشرفته بالینی ایران بازدید کردند.

دکتر جعفریان رئیس بخش جراحی پیوند کبد و مجاری صفراوی بیمارستان امام خمینی ، روز سه شنبه 9 دی 99 از مرکز آموزش مهارت های پیشرفته بالینی ایران واقع در پژوهشکده فناوری ها و تجهیزات پیشرفته پزشکی،بیمارستان امام خمینی بازدید کردند.
به گزارش روابط عمومی پژوهشکده فناوری ها و تجهیزات پیشرفته پزشکی، در این بازدید دکتر علیرضا میرباقری رئیس مرکز آموزش مهارت های پیشرفته بالینی ایران و دکتر علیرضا احمدیان معاون پژوهشی پژوهشکده فناوری ها و تجهیزات پیشرفته پزشکی حضور داشتند. مرکز آموزش مهارت‌های پیشرفته بالینی ایران (IACT) به‌عنوان اولین مرکز آموزشی با مأموریت معرفی قابلیت‌ها و ترویج تجهیزات پیشرفته پزشکی ساخت ایران و آموزش و مهارت افزایی کادر درمانی کشور تأسیس‌شده است.
خدمات جدید آی اکت در حوزه جراحی های کبد
دکتر جعفریان ضمن بازدید از تجهیزات ساخت داخل در مرکز آی اکت، بر لزوم ارتباط مستمر با کادر بالینی تاکید نموده و حضور این مرکز در بیمارستان و در نزدیکی کادر بالینی را مهمترین عامل موفقیت آن دانست ، در این بازدید ایده های نوآورانه و خدمات جدیدی که آی اکت در حوزه جراحی های کبد و شناسایی محل تومورها می تواند ارائه نماید متبلور شد و مقرر شد آی اکت در تعامل با مرکز پیوند کبد بیمارستان امام خمینی، مراحل بازسازی تصویر سه بعدی کبد از روی تصاویر MRI وCT ارائه شده توسط مرکز پیوند کبد را به انجام رسانیده و به متخصصین و جراحان کبد کشور خدمات ارائه نماید.
درباره مرکز آموزشی مهارت‌های پیشرفته بالینی ایران
در این مرکز دو نوع تجهیزات پزشکی در حوزه «شبیه‌سازهای پبشرفته بالینی و جراحی» و «تجهیزات پیشرفته پزشکی برای ارائه آموزش‌های تخصصی» وجود دارد. همه این تجهیزات توسط شرکت های دانش بنیان و فناوران ایرانی طراحی و ساخته شده است‌. همه مراحل آموزشی هم توسط جراحان برجسته و اساتید دانشگاه تهران ارائه می‌شود تا دانشجویان در کنار آشنایی با تجهیزات پیشرفته پزشکی ایران‌ساخت از تجربیات این افراد هم بهره‌مند شوند.