اخبار/ RCBTR
دسامبر 30, 2020

بازدید معاون آموزشی دانشگاه و معاون آموزش تخصصی و فوق تخصصی دانشکده پزشکی از مرکز آموزش مهارت های پیشرفته بالینی ایران

دکتر سهراب پور معاون آموزشی دانشگاه و دکتر لباف معاون آموزش تخصصی و فوق تخصصی دانشکده پزشکی از مرکز آموزش مهارت های پیشرفته بالینی ایران بازدید کردند.

دکتر سهراب پور معاون آموزشی دانشگاه و دکتر لباف معاون آموزش تخصصی و فوق تخصصی دانشکده پزشکی روز سه شنبه 9 دی 99 از مرکز آموزش مهارت های پیشرفته بالینی ایران واقع در پژوهشکده فناوری ها و تجهیزات پیشرفته پزشکی بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی پژوهشکده فناوری ها و تجهیزات پیشرفته پزشکی، در این بازدید دکتر علیرضا میرباقری رئیس مرکز آموزش مهارت های پیشرفته بالینی ایران ، دکتر سعید سرکار رئیس پژوهشکده فناوری ها و تجهیزات پیشرفته پزشکی و دکتر علیرضا احمدیان معاون پژوهشی پژوهشکده فناوری ها و تجهیزات پیشرفته پزشکی حضور داشتند.

معاون آموزشی دانشگاه به همراه هیئت بازدیدکننده ابتدا از تجهیزات پیشرفته پزشکی این مرکز که شامل سامانه راهبری جراحی مغز، سامانه جراحی رباتیک سینا، سامانه راهبری بیوپسی مغز، سامانه آموزشی جراحی رباتیک ، شبیه‌ساز جراحی رباتیک ، ربات دستیار جراح در جراحی لاپاراسکوپی انفرادی مدل، شبیه ساز عملهای جراحی خلفی چشم، شبیه ساز آموزش جراحی لاپاراسکوپی انفرادی ، شبیه ساز آموزش تزریقات و بیحسی نخاعی،سامانه تشخیص غددلنفاوی درگیر سرطان،پروب تشخیص مارجین سرطانی،دستگاه کاپیلاروسکوپ،میکروسکوپ پلاریزان،شبیه ساز سه بعدی آموزش مهارتهای بالینی بازدید نمودند.

دکتر سهراب پور ضمن ابراز شگفتی از تجهیزات ساخت ایران نصب شده در مرکز آموزش مهارتهای پیشرفته بالینی ایران، بر استفاده از ظرفیت آی اکت برای آموزش روشهای نوین تشخیصی و درمانی به رزیدنتها و فلوهای دوره های تخصصی و فوق تخصصی تاکید نمودند و مقرر شد در این راستا در تعامل با آی اکت دوره های مذکور تدوین و در خدمت آموزش تکنیکهای تخصصی و فوق تخصصی در سطح دانشگاه و بعد از آن در سطح کشور قرار گیرد.

دکتر میرباقری نیز با قدردانی از حضور مهمانان گفتند: آی اکت تلاش خواهد کرد با تمام توان در خدمت آموزش تکنیکهای تخصصی و فوق تخصصی بر پایه تجهیزات پیشرفته پزشکی ساخت داخل باشد و در این مسیر با تمام قوا با معاونت آموزشی دانشگاه و معاونت آموزش تخصصی و فوق تخصصی دانشکده پزشکی همکاری خواهد کرد.

مرکز آموزش مهارت‌های پیشرفته بالینی ایران (IACT) به‌عنوان اولین مرکز آموزشی با مأموریت معرفی قابلیت‌ها و ترویج تجهیزات پیشرفته پزشکی ساخت ایران و آموزش و مهارت افزایی کادر درمانی کشور تأسیس‌شده است.