مجله آنلاین/ RCBTR
جولای 20, 2020

بازدید رئیس مرکز توسعه دانش سلامت آفریقا در جمهوری غنا از پژوهشکده فن آوریها و تجهیزات پیشرفته پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران

به گزارش روابط عمومی پژوهشکده، دکتر ملكي بيرجندي رئيس مركز توسعه دانش سلامت آفريقا در جمهوري غنا، روز یکشنبه 29 تير ماه 99، از پژوهشكده فن آوری ها و تجهیزات پیشرفته پزشکی بازدید نمودند.

در ابتدا جناب آقای دکتراحمدیان معاون پژوهشکده فناوری و تجهیزات پزشکی پیشرفته دانشگاه علوم پزشکی تهران ضمن خیر مقدم به مهمانان تاريخچه اي از پژوهشكده را بيان نموده و در ادامه جناب آقای دكترميرباقري معاون پژوهشي مركز تحقيقات فناوری های بيومديكال و رباتيك به معرفی فعالیت ها و فناوریهای پزشکی تولید شده در پژوهشكده پرداختند.

دكتر ملكي بيرجندي بیان نمودند كه هدف ما سوق دادن پروژه ها به سمت بهداشت و سلامت جهاني است و در این راستا کشور ما پتانسیل بالایی برای صادرات فناوریهای بومی تولید شده در این پژوهشکده دارد. ایشان خاطر نشان کردند با صادر نمودن دانش نوين سلامت می توان در جهت پيشبرد اهداف و ارتقاء سلامت گامي مثبت بر داشته و مطمئناً دنيا نيز از آن استقبال خواهد نمود .

در ادامه تیم بازدید کننده از نمایشگاه دائمی مرکز رشد لوازم و تجهیزات پیشرفته پزشکی دیدن کردند و از نزدیک با ظرفیت ها و محصولات کاربردی این مرکز در زمینه مهندسی پزشکی ، جراحی رباتیک، ناوبری جراحی و...آشنا شدند.